top of page
Namnlöst-1_9.png

Prenumerera på
bra känsla

Mensomaten Prenumeration

​Ibland vill man inte behöva ha koll. Oroa dig inte, vi har kollen åt dig.

Med en prenumeration slipper du fundera på det där med inköp och påfyllning. Det sköter sig själv så att du kan fokusera på annat.

Så här gör du:

Ta reda på hur många toaletter som ska utrustas med Mensomaten, och gör en ungefärlig uppskattning kring hur många personer i menstruerande ålder (ca 13-55 år) som vistas i lokalerna under en dag.

Fyll i formuläret som du når via knappen nedan, så återkommer vi med en beräkning som är anpassad efter just dina behov. Självklart åtar du dig ingenting när du skickar in formuläret, utan kan i lugn och ro ta ett beslut!

 

Vad kostar det?

Månadskostnaden baseras på antal Mensomater (ofta lika många som antalet damtoaletter) och antalet kvinnliga medarbetare (och besökare). 

Den genomsnittliga förbrukningen beräknas till 6 menskydd per menstruerande och månad (under arbetstid). Uppdelningen mellan tamponger och bindor är 60/40 om du inte önskar något annat (eftersom fler använder tamponger). Vanligen handlar det om en eller ett par kronor per anställd menstruerande och dag.

Vad händer sen?

Du väljer om du vill ha leverans månadsvis eller kvartalsvis. Det är både billigare och miljövänligare att välja leverans kvartalsvis.

Mensomaterna kommer levererade med mensskydd och redo att användas. Du får också med stickers som visar att er arbetsplats erbjuder gratis mensskydd, samt en badge att använda på er hemsida (det var ju det där med attraktiv arbetsplats, som sagt. Skryt om det bra ni gör!)

 

Enklast är sedan att samma person som hanterar påfyllning av till exempel toalettpapper hanterar påfyllning av Mensomaten. Leverans kommer automatiskt, och skulle mensskydden ta slut innan en leverans kommit är det bara att beställa en extra leverans direkt från hemsidan.

Från 295 kr/månad

(exkl moms)

Har mensskydden tagit slut?

Åtgången av mensskydd kan ibland vara stor. Företag, organisationer eller skolor får ibland fler besökare än beräknat. Kontakta oss så löser vi det.

 

En förpackning påfyllning bas är 65 tamponger och 20 bindor. Välkommen att beställa de antal förpackningar du önskar.​

Mensomaten Certifiering

I en certifiering ingår:

  • Tre Mensomater inkl mensskydd med möjlighet att hänga på vägg eller placera på lämplig yta på toalett. 

 

  • Ekologiska mensskydd i form av tamponger och bindor i varierande storlek, utformning och märke, för att säkra upp olika preferenser.

  • Menscertifieringsom innebär föreläsningar om jämställdhet och mens på arbetsplatsen, coachning och handfast utbildning av chefer och HR-personal. Certifieringen innefattar att ert företag tillsammans med våra experter tar fram en process och plan för ert fortsatta arbete med jämställdhet på arbetsplatsen, samt hur ni kan använda ert arbete och er certifiering i er egen kommunikation för att maximera värdet.

  • Stickers att sätta upp vid toalettutrymmen

  • Elektronisk badge som visar att er arbetsplats är menscertifierad. Kan exempelvis användas på er webbplats, i era digitala kanaler och i rekrytering.

bottom of page